LED buizen van LEDVANCE – Best in glass

Met full glass OSRAM LED buizen levert LEDVANCE echte 1:1 vervangers voor T8 buislampen in termen van uiterlijk, materiaal en variaties. Hetzelfde uiterlijk en dezelfde uitstraling als een fluorescentielamp. Prestaties omhoog, kosten omlaag!

SubstiTUBE® T8 Value EM Gen7 – Made in Germany
Deze LED buis van glas is het slimme alternatief voor T8 fluorescentielampen in armaturen met conventioneel VSA. De Value is een full glass uitvoering in het design van de T8 fluorescentielamp, ontwikkeld voor standaard applicaties. De lamp is beschikbaar in de lichtkleuren 830, 840 en 865. Dankzij de levensduur van 30.000 uur is er minder onderhoud nodig en bovendien werkt de lamp goed bij temperaturen tot -30 °C. Ideaal voor toepassingen in (koude) opslagruimtes of parkeergarages. LEDVANCE biedt een garantie van 3 jaar.

SubstiTUBE® T8 Advanced UO EM Gen7 – voor veeleisende applicaties
Voor veeleisende verlichtingssituaties met hoge lichtstromen is er de SubstiTUBE® Advanced UO (Ultra Output) in full glass. Een zeer efficiënte LED buis met een lichtstroom van maximaal 3.600 lumen en een lange levensduur van 60.000 uur. Ideaal voor gebruik in toepassingen met bijzonder hoge verlichtingseisen. De SubstiTUBE® Advanced UO heeft roterende eindkappen. LEDVANCE biedt een garantie van vijf jaar.

______________________
LEDVANCE is woensdag 7 en donderdag 8 februari 2018 op Smart Lighting + Design te vinden op standnummer C5
Kijk voor meer informatie op www.ledvance.com

Solarmagazine installicht Uneto-Vni