Voor bezoekers | Informatie

Datum 30 en 31 oktober 2019
Tijdstip woensdag 10.00 – 17.00u
Tijdstip donderdag 10.00 – 17.00u
Locatie Brabanthallen
Deelname € 25
Organisatie Good!

VOLGEND JAAR MEEDOEN ALS EXPOSANT?

Ontwikkelingen in de LED-markt zorgen voor nieuwe mogelijkheden!

De productvariëteit in het aanbod van Smart Lighting neemt hard toe: klanten hebben een steeds ruimere keuze op basis van criteria zoals uiterlijk, ondersteunende hardware en kwaliteit. Als gevolg hiervan volgen producten elkaar in hard tempo op. Verlichting wordt de ruggengraat van slimme gebouwen dankzij de integratie van sensoren en de uitwisseling van data via verlichting. Ook zorgt de verkleining van lichtbronnen voor geheel nieuwe perspectieven bij designers.

De extensieve groei van het gebruik van LED verlichting is zichtbaar in zowel de zakelijke als in de particuliere markt. Logischerwijs komen er bij deze ontwikkelingen ook veel vragen kijken:

• Hoe snel heb je een investering terugverdiend?
• Wat moet je doen om over te stappen naar LED verlichting?
• Wat zijn de mogelijkheden van LED?
• Wat zijn de nieuwste LED producten en innovaties?
• Is de kwaliteit van mijn verlichting wel goed genoeg?

De vakbeurs Smart Lighting + Design [LED Expo Benelux] heeft voor al uw vragen, het juiste antwoord.

Op 7 & 8 februari 2018 vindt de meest toonaangevende verlichtingsbeurs van Nederland plaats: Smart Lighting + Design [LED Expo Benelux] in de Brabanthallen. Op Smart Lighting + Design [LED Expo] staan Nederlands meest toonaangevende verlichtingsbedrijven. U vindt hier het nieuwste en meest complete productportfolio op het gebied van binnen- en buitenverlichting, van besparen tot Smart Lighting en lichtadvies. Onze exposanten bieden producten en diensten voor het verlichten van kantoren, industrie, publieke ruimtes, horeca, retail en alle andere sectoren waar verlichting een rol speelt. Een greep uit onze deelnemers is LEDVANCE, Tronix, Masterlight, Megaman, Waldman, Keylight, Adurolight, Feilo Sylvania,, Macbright, Internova en nog veel meer.

Op de vakbeurs maken professionals in twee dagen kennis met ‘State-of-the-Art’ producten op gebied van LED, Smart Lighting, Intelligent Building en design. Aanvullend houdt Smart Lighting + Design [LED Expo Benelux] u met een uitgebreide serie gratis workshops en seminars aan het forefront van de ontwikkelingen.

“Dit is dé verlichtingsbeurs van de Benelux”
Tot volgend jaar!

Solarmagazine installicht Uneto-Vni