Voor Exposanten | Informatie

Smart Lighting + Design – LED Expo groeit snel!

De vierde editie groeide 25% in oppervlakte en trok ruim 16% meer bezoekers. De exposanten waren na afloop uiterst positief en 87% gaf aan de gestelde beursdoelen behaald of overtroffen te hebben. Op basis van de behaalde resultaten stellen we de doelen voor 2018 naar boven bij. Daarvoor hebben we naast de Baroniehal (6901 m2) ook de Peelhal (4138 m2) tot onze beschikking.

Bijna 5.000 professionele bezoekers kwamen zich oriënteren op de aankoop van LED verlichting. 43% was directeur of DGA, 35% had een managementfunctie. Meer dan 10% kwam uit België. Voor de volgende editie nemen we stappen om het bezoekersaantal verder te verhogen waarbij we ons ook zullen richten op Nordrhein-Westfalen.

Visie Smart Lighting + Design

De komst van LED verlichting heeft de lichtindustrie gerevolutioneerd én ontwricht. En de tweede LED revolutie is onderweg, de fabricage van licht is nu halfgeleider productie met de bijbehorende prijsdalingen. Het toevoegen van sensoren en communicatie technologie zal op termijn nauwelijks effect op de kostprijs hebben. Deze ontwikkelingen zullen de architectuur, stedenbouw en de installatiesector blijvend veranderen. Armaturen kunnen worden geïntegreerd in ruimtes, verlichtingsnetwerken registreren wie er in een ruimte is, wat er gedaan wordt en maken zeer snelle internetverbindingen mogelijk. Human Centric Lighting, artificiële sky-lights en context bewuste omgevingen worden haalbaar. Designers kunnen nieuwe wegen openen door de miniatursering van lichtbronnen. Led Expo wordt Smart Lighting + Design en biedt daarmee bieden een up-to-date en helder overzicht van producten en ontwikkelingen in deze extreem dynamische markt.


Informatie Aanvragen

Nieuwe leadscanner

Eindelijk is het zover, dit jaar kunt u gebruik maken van onze lead scanner. Via een app op uw telefoon kunt u de badges van bezoekers scannen, een star rating en notities toevoegen en de bezoeker direct een email sturen. U kunt desgewenst de gehele standbemanning van een app voorzien. U ontvangt niet alleen een eindrapportage maar ook twee rapportages vooraf waarin staat wie zich met uw code hebben geregistreerd.

Nieuw exposanten dashboard

Nóg makkelijker en effeciënter exposeren.
Dat we uw deelname zo makkelijk en plezierig mogelijk willen maken is bekend. Dit jaar maken we weer een grote stap met ons nieuwe exposanten dashboard waarbinnen u niet alleen in een handomdraai uw hele deelname kunt regelen maar ook de resultaten van het uitnodigingsbeleid online kunt monitoren.

Solarmagazine installicht Uneto-Vni