Voor Exposanten | Informatie

LED Expo Benelux wordt verplaatst naar november 2019!

Op verzoek van een groot deel van onze exposanten zal de datum van LED Expo aangepast worden naar 13 en 14 november 2019. Er zijn verschillende redenen waarom we de beurs verplaatsen; de agenda in het voorjaar is erg krap is door de Voorjaarsvakantie, Carnaval en het Chinees Nieuwjaar. Door de verplaatsing liggen de data van Light & Building en LED Expo verder uit elkaar, hierdoor krijgen onze exposanten de mogelijkheid om aan beide beurzen deel te nemen. Op de nieuwe datum zijn we ook niet tegelijk met de Hong Kong Lighting Fair.

Veel (licht)architecten naar LED Expo

In 2018 bestond 32% van onze bezoekers uit lichtontwerpers, architecten en lichtadviseurs. Een indrukwekkende vertegenwoordiging waar we erg trots op zijn. Het was het resultaat van een gerichte marketing- en imagocampagne. Voor 2019 zal onze focus liggen op het vergroten van het aandeel installateurs en zakelijke eindklanten.

LED Expo breidt uit met elektro; schakelen en sturen

Verlichting en schakelen zijn onverbrekelijk met elkaar verbonden. Om het beursconcept te verbreden en aantrekkelijker te maken voor installateurs, breiden we in 2019 uit met een extra gedeelte voor fabrikanten/leveranciers van schakelmaterialen. Producten omvatten onder andere: bedrade en draadloze lichtsturing, intelligente en smart-building oplossingen. We kiezen niet voor elektro-breed, daar zijn al voldoende beurzen voor. LED + Elektro wordt een special interest ‘narrow casting’ event. Waar de focus zal liggen op de innovatieve installateur die behoefte heeft aan informatie over nieuwe technologische ontwikkelingen.

Meedoen?

Door de verplaatsing naar eind oktober 2019 zullen de salesbrochure en de inschrijfformulieren na de zomer worden verstuurd. Er zijn echter al een behoorlijk aantal stands gereserveerd, daarnaast staan er veel bedrijfsbezoeken genoteerd. Als u een bezoek van ons op prijs stelt, kunt u contact opnemen met Henriëtte Vrisekoop of Don Valkering op 072 – 572 97 94 of gelijk informatie aanvragen.

Solarmagazine installicht Uneto-Vni